A belépőjegy megvásárlása csak akkor jogosít a FEZEN fesztiválra történő belépésre, ha elfogadod a fesztivál jelen házirendjét és tudomásul veszed, hogy annak betartását a rendezők ellenőrzik.

Belépés

A fesztiválra belépni a megváltott jegy szabta időpontban és feltételek mellett lehet. Az elővételben megvásárolt belépőjegyeket belépéskor karszalagra cseréljük. A karszalagot (bérlet, ill. napi) az érvényessége ideje alatt mindvégig a csuklódon kell viselned. Ezt a rendezők ki- és belépéskor, illetve a fesztivál területén folyamatosan ellenőrzik.

Jegyekkel kapcsolatos információk:

Napijeggyel a fesztiválra belépni a tárgynapon 10:00 órától másnap 08:00 óráig lehet. A napijegy az érvényességi ideje alatt a bérlet jogosultságait nyújtja.

Bérlettel a látogató a rendezvény kezdetétől 2019. július 24-én 10:00 órától a rendezvény végéig, azaz 2019. július 28-a 10:00 óráig tartózkodhat a fesztivál helyszínén.

Sátorjeggyel a fesztivál kemping területére belépni a rendezvény kezdetétől 2019. július 24-én 10:00 órától a rendezvény végéig, azaz 2019. július 28-a 10:00 óráig lehet. A sátorjegy önmagában nem jogosít fel a fesztivál területén való tartózkodásra. Sátorozási és tusolási lehetőséget is biztosítunk a látogató részére a rendezvény ideje alatt.

Ha érvénytelen a karszalagod, köteles vagy elhagyni a rendezvény területét! A belépőjegy/karszalag másra át nem ruházható! Csak a kézen hordott karszalag számít érvényes belépőnek! A sérült - átragasztott, elvágott, kézfejnél nagyobb átmérőjű, stb. - karszalag érvénytelen! A jegyhamisítók és a hamisításban közreműködők ellen eljárást indítunk. A kézről eltávolított, elveszett karszalagot nem cseréljük.

A 8. életévüket be nem töltött gyermekek a rendezvényt ingyenesen látogathatják- ők is kapnak ingyenesen karszalagot, amire a belépéskor a kisérő személy nevét vagy minimum a telefonszámát olvashatóan fel kell írni. A karszalag elhanyagolása esetén a szervezők minden felelőséget elhárítanak.

12 éves korig kedvezményes gyerekjegy váltható, 5.990 Ft-ért.  A 14. életévüket be nem töltött gyermekek csak törvényes képviselőjük kíséretében léphetnek be a rendezvény területére, és csak kísérővel tartózkodhatnak ott.

Az alábbi szervezetek érvényes, arcképes igazolványával rendelkező fogyatékkal élők ingyenesen látogathatják a rendezvényt. A kísérők belépése NEM INGYENES!!! A visszaélések kiszűrése miatt kérjük fogyatékkal élő vendégeinket, hogy fogyatékosságukat az erről szóló igazolványukkal igazolják. CSAK AZ ALÁBBI SZERVEZETEK ÉRVÉNYES, ARCKÉPES IGAZOLVÁNYÁT FOGADJUK EL: Értelmi Fogyatékossággal Élők Országos Érdekvédelmi Szövetsége (ÉFOÉSZ), Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége (MVGYOSZ), Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ), Siketvakok Országos Egyesülete (SVOE), Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége (MEOSZ), Autisták Országos Szövetsége (AOSZ).

Mozgásukban korlátozott személyek beléptetése: A mozgásában korlátozott személy beléptetése az Újváralja sori belépési ponton lehetséges. A beléptetésnél a szervezők közlik, hogy hol lehet parkolni és itt kapják meg szórólap formájában az információkat vészhelyzet esetére is.

Közlekedés

A rendezvény területére engedély nélkül járművel behajtani tilos! A rendezvény megközelítéséhez kérjük, hogy a tömegközlekedési eszközöket vagy taxi szolgáltatást használj! A rendezvény bejárata előtt megállni, várakozni tilos!

Mit hozhatsz be és mit nem?

A rendezvények területére üvegtárgyat, ütő-, vágóeszközt, vagy bármely, mások testi épségét veszélyeztető tárgyat bevinni tilos! A hatályos jogszabályok szerint nem tarthatsz magadnál a közbiztonságra különösen veszélyes tárgyat (8 cm-nél nagyobb vágó élű kés, rugós kés, gázspray, ólmosbot stb.), ez szabálysértésnek minősül. Külön felhívjuk figyelmedet, hogy hegyes, fém végű esernyőt, kalapácsot, gumikalapácsot és gázpalackos melegítőt sem hozhatsz be magaddal! A rendezvény területén tűzgyújtási tilalom van érvényben!

Alkoholos italt és üdítő italt semmilyen mennyiségben, bontatlan ásványvizet legfeljebb két literes műanyagpalackokban legfeljebb személyenként egy zsugorral, élelmiszert pedig kereskedelmi mennyiséget el nem érő mennyiségben lehet behozni a rendezvény területére! Az ilyen jellegű termékeket a bejáratnál köteles mindenki ellenőrzésre átadni a biztonsági szolgálatnak.

Talált tárgyak

Kérjük, a talált tárgyakat a csomag- és értékmegőrzőnél add le, elveszett tárgyaidat ugyanitt keresd.

Házi kedvencek

A Rendezvény területére kizárólag az általános közfelfogás szerint szelíd, pórázon vezethető háziállatok („házi kedvencek”, tipikusan: kutya, vadászgörény, egyes rágcsálófajták) léptethetőek be, és csak gazdájuk által. A házi kedvenceket a Rendezvény területére behozni nem ajánlott, javasoljuk azok otthon hagyását. Házi kedvenceket a Rendezvény területére csak érvényes oltási igazolvánnyal, egy évnél nem régebbi veszettségoltással, egyedi azonosítóval (olvasható tetoválás vagy mikrochip), pórázzal, nyakörvvel, szájkosárral, bilétával a gazda (a Rendezvény ideje alatt is elérhető) telefonszámával lehet beléptetni. A fentiek megléte a Rendezvény bejáratnál ellenőrzésre kerülnek és hiányosság esetén a házi kedvenc nem hozható be. Házi kedvenc behozatalával a gazda tudomásul veszi, hogy azt higiénikus, az állat számára is megfelelő körülményeket biztosító módon köteles tartani, továbbá kutya és vadászgörény behozatalával a gazda tudomásul veszi, hogy azt a Rendezvény teljes ideje alatt szájkosárral, pórázon köteles tartani. A szervező fenntartja magának a jogot egyedileg megtiltani adott állatnak a Rendezvényre történő behozatalát.

Egyéb

A rendező kijelenti, hogy csak olyan előadók fellépését hirdeti, melyekkel egyezséget kötött, egy programelem váratlan elmaradása esetén törekszik azt másik, hasonló előadó leszervezésével pótolni. A szervezők nem vállalnak felelősséget az előadók hibáiból vagy baleseteiből fakadó változásokért! A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják! A program változása miatt a belépő ára – pénztártól való távozás után - nem igényelhető vissza.

A rendezvényt kedvezőtlen időjárás esetén is megtartjuk, esőnap nincs!

A rendezvényről hang- és képfelvétel készül. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvényszervezőkkel szemben. Fényképezni szabad, de a koncertekről, programokról kép- és hangfelvételt csak a szervezők írásos beleegyezésével lehet készíteni.

A FEZEN Fesztivál területén, illetve afelett drón használatával video- vagy fényképfelvételt készíteni kizárólag a FEZEN előzetes engedélyével, valamennyi vonatkozó jogszabályi előírás betartásával, a résztvevők biztonságát nem veszélyeztetve lehet. A felvétel készítője köteles az egyes felvételek készítésének módját és időpontját a Szervezőkkel előzetesen egyeztetni és jóváhagyatni.

A rendezvény területén a szervezők írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni!

A rendezvényen extrém hang -és fényhatás érheti a közönséget, így az ezekre érzékeny látogatóinkat kérjük, hogy különös figyelemmel viseltessenek a színpadok közelében!

A rendezvény területén nagyméretű kivetítők lesznek elhelyezve, ezeken nemcsak az éppen fellépőket lehet látni, hanem rendszeresen közlünk időjárási előjelzéseket, és itt látható a vészhelyzet esetében használható menekülési útvonal is. Kérünk, hogy rendszeresen tekintsd meg itt az információkat is a saját magad és barátaid érdekében is.

Minden beléptetési és fontosabb ponton kihelyezésre kerül a rendezvény egyszerűsített elrendezési rajza, ezen is feltüntetjük a fontosabb információkat.

Ha vészhelyzetet tapasztalsz, akkor kérünk, hogy a legközelebbi biztonsági személyt értesítsd, aki átveszi a probléma kezelését.

A büfékben 18 éven aluliakat és ittas személyeket szeszes itallal nem szolgálunk ki! Felhívjuk figyelmedet, hogy kábítószer fogyasztása - a hatályos törvények szerint - a rendezvény területén is tilos!

Kérjük, fokozottan vigyázzatok a természeti értékekre, és ne szemeteljetek!

A szervezők nem vállalnak felelősséget a személyekben, vagy anyagi értékekben esetlegesen keletkező károkért.

A rendezvény területén értékmegőrző üzemel. A biztonsági szolgálat csak az itt elhelyezett tárgyakért vállal korlátozott felelősséget! A máshol hagyott értékekért felelősséget vállalni nem tudunk, ezért javasoljuk a megőrző használatát!

A szervezőség a beléptetés jogát fenntartja. A rendezvény szervezői (akikhez panasz esetén fordulhatsz): 
- A Tehetséges Zenészekért Alapítvány 
- Fehérvári Fesztivál Kft. 
Kontakt: hello@fezen.hu

A belépőjegy megvásárlásával minden látogató elfogadja a FEZEN Fesztivál házirendjét és tudomásul veszi, hogy a rendezvényen ezt kötelező betartani. Ellenkező esetben tudomásul veszi, hogy a szervezők, mindenféle kártérítés nélkül eltávolíthatják a rendezvény helyszínéről. A szervezők fenntartják a műsorváltoztatás és a beléptetés jogát. 

Kérjük, hogy vigyázzatok magatokra és egymásra!

Jó szórakozást kívánunk!