fbpx

HELYSZÍN, IDŐPONT

A jubileumi FEZEN is a már jól ismert helyszínen, az amerikaifoci-pályával szembeni területen, a FEZEN Klubban és a kettő közötti területen, azaz a Takarodó út és az Új Váralja sor találkozásánál.

A fesztivált két irányból tudjátok megközelíteni:
– Mártírok úti gyalogos felüljáról
– Új Váralja sor

NYITVATARTÁS

Mivel kempinget idén nem tudunk kialakítani a területen, így a fesztivál sem fog non-stop üzemelni a négy (+1) nap alatt.

Az alábbi nyitvatartással várunk Titeket:

július 26. kedd – 15:00 – 04:00

július 27. szerda – 15:00 – 06:00

július 28. csütörtök – 15:00 – 06:00

július 29. péntek – 15:00 – 12:00

július 30. szombat – 15:00 – 12:00

KEMPING

Az idei évben a Fehérvár Enthroners nemzetközi szereplése miatt nem használhatjuk az amerikaifoci-pályát, így a fesztiválterületen nem tudunk kepminget kialakítani. Az Önkormányzat segítségével a Bregyó-közi kemping lett a megoldás, ami bár messzebb van, de árnyas fák és épített, folyóvizes zuhanyzó nyújt nagyobb kényelmet a sátorral érkezőknek. Mi pedig gondoskodtunk ingyenes FEZEN buszokról, amik a kemping és a fesztiválterület között szállítanak Titeket.
Részletek:

PARKOLÁS

A FEZEN parkolója idén is a Takarodó úúton lesz, amit a fesztiválterületet megkerülve érhettek el. A tájékozódásban önkénteseink is segíteni fognak.

Parkolási díj:

1500 Ft/nap
4000 Ft/4 nap

Aki VIP kiegészítő jeggyel rendelkezik, egy külön VIP parkolóban, a fesztiválterület közvetlen szomszédságában kap helyet.

BELÉPÉS

A rendezvényt látogatni csak az adott időszakra érvényes jeggyel lehet.
– A 8. életévüket be nem töltött gyermekek, szülői felügyelettel, a rendezvényt ingyenesen látogathatják.
– 14. életévüket be nem töltött gyermekek számára kedvezményes gyerekjegy váltható a helyszínen.
A 14. életévüket be nem töltött gyermekek csak nagykorú cselekvőképes kísérővel léphetnek be a Rendezvény területére, és csak nagykorú cselekvőképes kísérővel tartózkodhatnak ott.

Az alábbi szervezetek érvényes, arcképes igazolványával rendelkező fogyatékkal élők kísérővel ingyenesen látogathatják a Rendezvényt. A kísérők belépése nem ingyenes. A kísérő a Rendezvényen tartózkodás ideje alatt felelősséggel tartozik a kísért személyért. A visszaélések kiszűrése miatt kérjük fogyatékkal élő vendégeinket, hogy fogyatékosságukat az erről szóló igazolványukkal igazolják. Csak az alábbi szervezetek érvényes arcképes igazolványát fogadjuk el: Értelmi Fogyatékossággal Élők Országos Érdekvédelmi Szövetsége (ÉFOÉSZ), Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége (MVGYOSZ), Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ), Siketvakok Országos Egyesülete (SVOE), Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége (MEOSZ), Autisták Országos Szövetsége (AOSZ).

A Rendezvényre belépéssel minden Látogató elfogadja a Rendezvény házirendjét és tudomásul veszi, hogy a rendezvényen ezt kötelező betartani. Ellenkező esetben tudomásul veszi, hogy a Szervező kártérítés nélkül eltávolíthatja a rendezvény helyszínéről.
A részletes házirendet itt találjátok:

CSOMAGMEGŐRZŐ

A fesztiválterületen csomagmegörző is működik, amit a 500Ft/nap áron vehettek igénybe.