fbpx
ligetprogram

LIGET - Újra szabadon...

Terápia volt a vírus-tépázta lelkünknek. Újra a szabadság fuvallata, a jó levegő beszippantása, végre újra lábdob és gitárhang, a csapolt sör, a rozé fröccs és a lángos. A fűben ücsörgés, a barátokkal bandázás. Mindaz, ami olyan sokáig kimaradt. És… a terápia hatott! Hiszen töltődtünk, átvészeltük. Együtt.
Éppen ezért, 2022-ben újra a Ligetben találkozhatunk!

Ákos + Hello, nyár! | 2022.06.18.
Tankcsapda | 2022.06.25.
Hooligans | 2022.07.02.
ligetprogram
ligetjegy

JEGYVÁSÁRLÁS

Elindult a jegyértékesítés. Online a Tixa.hu oldalon vehettek belépőket, de természetesen személyesen is vásárolhattok Székesfehérváron, a Petőfi kultúrtanszéken (H-P 12 és 18 óra között. A rendezvényekre SZÉP kártyával is válthattok jegyet a Petőfi kultúrtanszéken, valamint online a Tixa.hu rendszerén keresztül. Az egyes koncertek pontos jegylinkjeit, az eseményeknél éritek el.

ligetjegy
ligethelyszín

A HELYSZÍN

A helyszín a már jól ismert FEZEN terület, a Takarodó út és az Új Váralja sor keresztezésében, a FIRST Field mellett.

ligethelyszín
ligetparkol

MEGKÖZELÍTÉS/PARKOLÁS

Ha gyalogosan jöttök, használhatjátok a Mártírok úti felüljárót, ahonnan nagyjából 400 méterre van a Liget bejárata. A Vasútállomástól nagyjából negyedórás sétával értek el hozzánk. Ha autóval jöttök, érdemes az Új Váralja soron megközelíteni a helyet, mert a bejárat előtt, jobbkéz felől egy nagy ingyenes parkolóval várunk titeket. A forgalomirányításban kollégáink segítenek, kérlek kövessétek az ő utasításaikat.

ligetparkol