ELEFÁNT

ELEFÁNT

2022.. új időszámítás, vagy a kezdet vége? 10 éves az ELEFÁNT, már felsősök lennénk az isiben, vágjuk az ABC-t, innentől már nem számítunk gyerekeknek, és nektek köszönhetően mi is úgy érezzük, hogy felnőttünk picit hozzátok. A szüliév méltó lesz ehhez az egymáshoz idomuláshoz, eljátszunk kb. mindent amit csak tudunk! A világegyetem slágerektől a skitekig. Ha nem lennénk ott, akkor is ott lennénk!”

Egy EP és négy album kiadásával, 2 platina és aranylemezzel, teltházas koncertekkel, folyamatosan növekvő rajongótáborral vágja a szeleteket a szülinapi tortából az Elefánt zenekar 2022-ben.

Az Elefánt sokféle szempontból kuriózum a magyar zenei életben. Tényleg nehéz őket ide, vagy oda sorolni. Alternatívnak túl elektronikus, elektronikusnak túl hangszeres, szomorúnak túl vidám. A zenekar, ami sokáig úgy aposztrofálta magát: “Filmzenéket írunk nem létező filmekhez!” – immár a kezdet végén ígéri, hogy ez ismét valami új kezdete…és hát nem szokásuk a levegőbe beszélni.

A kezdetektől fogva jellemző rájuk az egyéni hangnem, szemrebbenés nélkül lépik át a határokat, van érzelem, túllendült őrület, szemtelenség, szókimondás, káosz, irónia. Az Elefánt joggal nyomja a tejszínhabot a torta tetejére és miután elfújja a gyertyát, az arcunkba nyomja idén Sopronban is!

Boldog szülinapot Elefánt (X)!

Esemény leírása

Esemény kezdete 2022.10.22 19:00
Elővételes jegyár 3.990,00Ft
Helyszín Petőfi Kultúrtanszék

Térkép

Kosár

A kosarad üres

Keresés

Kategória
© 2022 FEZEN Fesztivál. Minden jog fenntartva. Készítette: Forensys