Fizetési módok

FIZETÉS KÉSZPÉNZBEN

Jegyed vagy bérleted készpénzzel vásárolhatod meg elővételben a jegyértékesítési pontjainkon vagy a helyszínen. Keresd meg a hozzád legközelebbi értékesítési pontot most...


FIZETÉS BANKKÁRTYÁVAL

Kiemelt értékesítési pontjainkon, illetve a fesztivál pénztárakban lehetőséged van bankkártyás jegy- és bérletvásárlásra is. Bankkártyádat online vásárlásnál is használhatod.


FIZETÉS BANKI ÁTUTALÁSSAL - jelenleg nem elérhető

Online jegyvásárlás esetén lehetőség van banki átutalással történő jegyvásárlásra. Ez a lehetőség nagyobb tételben történő jegyvásárlás esetén, külön megállapodás alapján lehetséges.


SimplePay

A SimplePay egyszerű és biztonságos elektronikus fizetést lebonyolító szolgáltatás, amelynek segítségével könnyedén fizethetsz bankkártyáddal.

Kényelmes és gyors online fizetési megoldás, biztonságos bankkártyás fizetés, 24 órás ügyfélszolgálat áll rendelkezésre a hét minden napján. A vásárlás során lehetőséged van regisztrálni saját fiókot vagy használni meglévő Simple fiókodat is, mellyel egy kattintással fizethetsz számos weboldalon és szolgáltatónál.

Tudj meg többet a Simple-ről...


FIZETÉS SZÉP KÁRTYÁVAL

SZÉP kártyás fizetésre alapvetően SZABADIDŐ zsebből van lehetőséged, de ameddig a jogszabályok engedik, bármely zsebből fizethetsz. A kártyát kiemelt jegyértékesítési pontjainkon és a helyszíni pénztárakban továbbá online is elfogadjuk. Weboldalunkon lehetőség van az összes, tehát MKB-s, OTP-s és K&H-s SZÉP kártyával történő jegyvásárlásra.


© 2022 FEZEN Fesztivál. Minden jog fenntartva. Készítette: Forensys