fbpx

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A 2024-es Fezen Fesztivál július 31. és augusztus 3. között kerül megrendezésre.

A helyszín idén is változatlan, 8000, Székesfehérvár, Takarodó út 3.

Nem, van lehetőség a fesztivál minden napjára külön-külön napijegyet vásárolni.

A jegyiroda helyszíne: 8000, Székesfehérvár, Arany János u. 22, Nyitvatartás: Hétköznapokon 12:00-18:00

A Diák Bérlet tulajdonosának igazolnia kell magát belépéskor, egy a belépés pillanatában érvényes diákigazolvánnyal. Általános, középiskolai és felsőoktatási magyar diák jogviszonyt fogadunk el, az ország egész területéről.

A fesztivál 8 éves (8. születésnapig) kor alatt ingyenesen látogatható kizárólag kísérővel, 8-14 év (8. születésnaptól a 14. születésnapig) közötti korosztálynak szól a Gyerek Napijegy. 14 éves kor alatt önállóan nem léphetnek be a gyermekek, csak nagykorú szülővel vagy szülő/gyám által kiadott írásos meghatalmazással rendelkező személy kíséretében.

A megvásárolt belépő visszaváltására nincs lehetőség.

Legyél te is VIP, hiszen a kifogástalan fesztiválélmény itt is meglesz! Na, de milyen előnyei vannak?

Bejutás a VIP részlegre a fesztivál közepén, ami kiváló rálátást nyújt komfortos környezetben a nagyszínpadra, ahol akár rengeteg ülőhely közül választhatsz és kényelmesen nézheted végig kedvenced koncertjét. Saját italpulttal és folyóvizes, folyamatosan takarított mosdóval, WC-vel rendelkezik a VIP részleg. Garantált a gyorsabb bejutás a fesztivál területére egy külön bejáron keresztül, ahol igénybe lehet venni az őrzött VIP parkolót. A VIP nem backstage, itt sajnos nem tudjuk garantálni, hogy fellépőkkel találkozol.

A Kiegészítő VIP napijegy/bérlet, a sima napijegyből vagy bérletből, VIP napijegyet vagy bérletet csinál, feljogosít a fesztivál VIP részlegének látogatására.

A fesztiválra belépés korhatár nincs, de 14 éves kor alatt csak szülői felügyelettel látogatható a fesztivál.

Elkészült a déli összekötőút! Használjátok, hiszen valóban gyorsan és kényelmesen tudjátok megközelíteni a FEZEN-t, bármelyik irányból is érkeztek autóval. Az Új Váralja sor, fesztiválterület melletti része le lesz zárva, de az egész terület megkerülhető autóval, a déli összekötőről direkt csatlakozás visz a parkolóhoz. Gyalogosan a jól megszokott, FEZEN Klubos gyalogoshidat, vagy a szintén nemrég átadott, a vasútállomás melletti új gyalo- goshidat javasoljuk, mely az Új Váralja sori bejárat közelébe hoz.

  • Kereskedelmi mennyiségben ételt, italt.
  • Alkoholos italt semmilyen mennyiségben sem lehet behozni.
  • Kábítószert tilos behozni, rendőrségi intézkedést von maga után.
  • Szúróvágó eszköz és más életre veszélyes eszközt tilos behozni.
  • Hegyesvégű esernyőt tilos behozni. Kisebb, összecsukható, nem hegyesvégű esernyőt be lehet hozni.
  • Dohányárút kereskedelmi mennyiségben tilos behozni. A fesztiválon üzemel Nemzeti dohánybolt.
  • Robbanékony-, mérgező– vagy gyúlékony anyagot tartalmazó tárgyat tilos behozni.

Idén is lesznek dedikálások! Mindent megteszünk, hogy a legtöbb előadótól beszerezhesd a saját közös fotódat és kedvenced autogramját. A dedikálsok idén is a fesztiválshopban (merch – butik) lesznek. Hogy ne maradj le róluk, töltsd le a FEZEN alkalmazást vagy figyeld a kivetítők híreit!

Az alábbi szervezetek érvényes, arcképes igazolványával rendelkező fogyatékkal élők kísérővel ingyenesen látogathatják a Rendezvényt. A kísérők belépése nem ingyenes. A kísérő a Rendezvényen tartózkodás ideje alatt felelősséggel tartozik a kísért személyért. A visszaélések kiszűrése miatt kérjük fogyatékkal élő vendégeinket, hogy fogyatékosságukat az erről szóló igazolványukkal igazolják. Csak az alábbi szervezetek érvényes arcképes igazolványát fogadjuk el: Értelmi Fogyatékossággal Élők Országos Érdekvédelmi Szövetsége (ÉFOÉSZ), Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége (MVGYOSZ), Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ), Siketvakok Országos Egyesülete (SVOE), Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége (MEOSZ), Autisták Országos Szövetsége (AOSZ).