fbpx
2021.04.28.
2021.04.28. fezenhu

LIGET – Újra szabadon

Drága Barátaink!

Nem, nem vagyunk sem virológusok, sem törvényhozók, pláne nem jósok. (És egyikőjüknek sem lennénk most a helyében.) Befolyásolni sem egy világjárványt sem az arra hozott intézkedéseket nem tudjuk… 

Rendezvényekkel foglalkozunk. Az az életünk, hogy tervezünk és szervezünk, amíg csak lehet…

És azt tervezzük, hogy A NYARAT EGYÜTT TÖLTJÜK😎💪🍻

Hogy milyen körülmények vagy szabályok mentén: védettségi igazolvánnyal, létszám korlátozással, esetleg végre teljesen szabadon, azt nem tudjuk, DE!

eljött az idő, hogy bemutassuk nektek új rendezvénysorozatunkat:

LIGET – Újra szabadon

Június 11-től szeptember 11-ig várunk Titeket minden hétvégén partyval vagy élő koncertekkel a FEZEN fesztivál jól ismert területén.
Ákos, Majka, Bagossy, Never Say Never, Rúzsa Magdi, vagy akár a hazai rockzene nagyágyúi… lesz miből választani.
Készítettünk egy külön oldalt, ahol a legfrissebb és legpontosabb információkat találjátok majd a Ligetről, kövessétek Facebookon és Instagramon is:
https://www.facebook.com/ligetfehervar
https://www.instagram.com/ligetfehervar
http://www.ligetfehervar.hu
#LIGET_REGISZTRÁCIÓ✒
Természetesen a járványhelyzet dönt majd a LIGET sorsáról, mi összeraktuk a programot de, hogy valóban meg tudjuk-e rendezni, az nem rajtunk múlik. Éppen ezért, amíg nem válik biztossá a helyzet, nem elővételt indítunk, hanem előregisztrációt. Amint eldől a rendezvények sorsa, indítjuk az elővételt, de az első 48 órában csak a regisztáltak vásárolhatnak, méghozzá kedvezményes áron. A normál elővétel csak ezután indul a maradék jegyekre, normál áron.
#FEZEN2021✒
Ahogy már jeleztük, a FEZEN2021 programja készen van, 2020 óta csak a látogatókra vár. Folyamatos az egyeztetés a külföldi előadókkal, közösen az április végi határidőt jelöltük meg arra vonatkozóan, hogy megtartjuk -e 2021-ben a FEZEN-t vagy sem.
A LIGET NEM FEZEN2021 pótlás! Természetesen, ha nem szervezhetjük meg FEZEN-t biztonságosan és méltó körülmények között, az eredetileg tervezett line up-pal, akkor lesz lehetőség beváltani a fesztiváljegyeket a LIGET programjaira, vagy átemelni a 2022-ben 25 (!) éves, jubileumi fesztiválra és természetesen a visszaváltásra is.
#EGÉSZSÉGÜGYI_DOLGOZÓK👩‍⚕👨‍⚕
Szívből mondjuk: #nekünktivagytokahősök.❤ Szeretnénk megköszönni azt az emberfeletti munkát, amit értünk végeztek, gyakorlatilag megállás nélkül! Szeretnénk, hogy nyáron Nektek is jutna már egy kis pihenés, így hamarosan megtudjátok milyen formában látunk Benneteket vendégül a LIGET-ben!
Vigyázzatok Magatokra és egymásra! Hamarosan találkozunk.
, , , , , ,