fbpx
2020.08.17.
2020.08.17. fezenhu

Beváltás, visszaváltás

összeraktunk egy útmutatót minden jegyértékesítőre és jegytípusra

Útmutató az át- és visszaváltásokhoz minden értékesítési felületre és jegytípusra.

 

1. Ha a TIXA rendszerén keresztül vásároltátok:

Az alábbi linken a vásárláskor használt e-mail cím és a rendelési azonosító megadása után tudtok rendelkezni jegyeitekről. Két lehetőség közül tudtok választani:
– beválthatjátok a szeptemberi kis eseményünkre a korábban vásárolt Klasszik jegyet
– vagy el tudjátok indítani a jegyvisszaváltás folyamatát.
https://tixa.hu/visszaterites

2. Ha a TICKETPORTAL rendszerén keresztül vásároltatok:

Itt manuálisan történik a jegybeváltás: a ticketportal@ticketportal.hu e-mail címre kell megírnotok a megvásárolt FEZEN Klasszik jegyszámot, valamint vásárlói adatokat, mely alapján a Ticketportal ügyfélszolgálata e-mailben kiküldi nektek az új, FEZEN Minire szóló jegyeket, vagy el tudjátok indítani a jegyvisszaváltás folyamatát.

3. Ha SZEMÉLYESEN vásároltátok a jegyetek jegyirodában:

Ha valamelyik Ticketportal partnerirodában vásároltátok a jegyeiteket, akkor a 2. pontban látható módon kell eljárnotok. Írjatok e-mailt a ticketportal@ticketportal.hu e-mail címre, a jegy számával és vásárlói adataitokkal, mely után az ügyfélszolgálat kiküldi nektek az új, érvényes jegyeket, vagy el tudjátok indítani a jegyvisszaváltás folyamatát.
A Petőfi Kultúrtanszéken vásárolt jegyeket, a jegyirodánkban tudjátok visszaváltani nyitvatartási időben, melyről tájékozódjatok a Petőfi Kultúrtanszék honlapján (http://www.petofikulturtanszek.hu/kapcsolat).

4. NAGYON FONTOS INFORMÁCIÓK:

  • Tekintettel arra, hogy a FEZEN Klub 500 főt, míg a Petőfi Kultúrtanszék 300 főt tud befogadni, véges a kiadható jegyek száma, ezért azok tudnak biztosan bejutni, akik gyorsan váltják át jegyeiket. Nagyon sajnáljuk, hogy nem tudjuk mindenkinek biztosítani a lehetőséget!
  • A FEZEN MINIFESZT jegyárai:
    Petőfi Kultúrtanszék 2.490,- Ft
    FEZEN Klub 4.990,- Ft
  • Tekintettel arra, hogy a Klasszikra megváltott jegyeitek ennél nagyobb értékűek, a helyszínen, belépéskor italkuponokat fogtok kapni, melyet azon a napon tudtok lefogyasztani, amelyikre beváltottátok jegyeteket. Az italkuponokat 500 Ft-os címletekben adjuk át nektek, amelyből visszaadni nem tudunk, ugyanakkor készpénzes kiegészítésre van lehetőség. Az italkuponokat be tudjátok váltani az előző évek FEZEN Fesztiválos merch termékeire, valamint egyéb büfétermékekre is.
  • A jegybeváltás és visszaváltás 2020. augusztus 17. napjával indul, a visszaváltásra 30 nap áll rendelkezésetekre, a FEZEN MINIFESZTre pedig a készlet erejéig tart a beváltás.
  • Ha FEZEN2020-as jegyeteket a FEZEN Klasszikon szerettétek volna felhasználni, és ezt jeleztétek az űrlapon, akkor most két lehetőség közül választhattok: 1. megtartjátok és eljöttök jövőre. A 2020-as bérlet jövő évi bérletnek, a 2020-as napijegy, bármelyik napon felhasználható 2021-es napijegynek számít. 2. Nektek is lehetőséget biztosítunk a visszaváltásra, augusztus 17-től kezdődően 30 napotok lesz erre.
, , ,