fbpx
ligetprogram

LIGET - Újra szabadon...

Júliusban várunk Titeket minden hétvégén partyval vagy élő koncertekkel a FEZEN fesztivál jól ismert területén.
Ákos, Majka, Bagossy, Never Say Never, Rúzsa Magdi, vagy akár a hazai rockzene nagyágyúi… lesz miből választani.

Tankcsapda + Phoenix Rt. | 2021.09.03.
Follow The Flow + Azahriah | 2021.09.04.
ligetprogram
ligetjegy

JEGYVÁSÁRLÁS

Elindult a jegyértékesítés. Online két felületen a Tixa.hu és a Ticketportal.hu oldalon vehettek belépőket, de természetesen személyesen is vásárolhattok. Székesfehérváron a Petőfi kultúrtanszéken (H-P 12 és 18 óra között), országosan pedig a Ticketportal partnerirodákban. A rendezvényekre SZÉP kártyával is válthattok jegyet a Petőfi kultúrtanszéken, valamint online a Tixa.hu rendszerén keresztül. Az egyes koncertek pontos jegylinkjeit, az eseményeknél éritek el.

ligetjegy
ligetbelep

BELÉPÉS

A belépés csak érvényes jegy, és a 18 éven felülieknek érvényes védettségi igazolással lehetséges. Elfogadjuk a plasztik kártyát és az EESZT mobil applikációt is, de mindegyikhez szükséges a fényképes személyazonosító okmány. 18 év alatti, védettségi igazolvánnyal nem rendelkező személyek csak védettségi igazolvánnyal rendelkező nagykorúak felügyeletével léphetnek a Liget területére.
Kérjük, hogy időben érkezzetek, hogy a mindenki kényelmesen beérjen még a koncert kezdete előtt.

ligetbelep
ligethelyszín

A HELYSZÍN

A helyszín a már jól ismert FEZEN terület, a Takarodó út és az Új Váralja sor keresztezésében, a FIRST Field mellett.

ligethelyszín
ligetparkol

MEGKÖZELÍTÉS/PARKOLÁS

Ha gyalogosan jöttök, használhatjátok a Mártírok úti felüljárót, ahonnan nagyjából 400 méterre van a Liget bejárata. A Vasútállomástól nagyjából negyedórás sétával értek el hozzánk. Ha autóval jöttök, érdemes az Új Váralja soron megközelíteni a helyet, mert a bejárat előtt, jobbkéz felől egy nagy ingyenes parkolóval várunk titeket. A forgalomirányításban kollégáink segítenek, kérlek kövessétek az ő utasításaikat.

ligetparkol